“Vi er strålende fornøyd med Mik Renhold sin rengjøring av vår leilighet hver uke. Først og fremst fordi jobben utføres glimrende; ingenting slår lukten av et nyvasket hjem når man kommer hjem fra jobb på fredeg. Men også fordi Mik Renhold tar kommunikasjon med kunden alvorlig: ønsker vi endringer så får vi svar med en gang, ønsker vi ytterligere tjenester så fikses dette og ikke minst får vi alltid rask beskjed ved eventuelle endringer. Vi kan anbefale Mik Renhold på det varmeste ganske enkelt fordi dette er en profesjonell og svært dyktig aktør. Effektive, punktlige og enkel å forholde seg til.
  
Terje Dyrud
“Vi har benyttet Mik Renhold Service AS til vask av våre kontorer både i Drammen og Oslo. Totalt areal på ca 600m2. Arbeidet er veldig godt utført og vi er veldig fornøyd med både renholdet og servicen. Det er hyggelige ansatte som vasker, se er veldig effektive og også veldig fleksible på tid. Har vi trengt en ekstra vask så er det aldri noe problem. Jeg kan trygt anbefale de videre til andre.”
  
Medeier Altiprosjekt AS
“Vi benytter Mik Renhold Service AS til vask av våre kontorer. Vi er meget fornøyd med utførelsen av renholdet og servicen. Alle ansatte er meget blide, hyggelige og effektive. Vi kan trygt/på det beste anbefale Mik Renhold Service AS.”

Asle Skoveng Kranservice AS
“Jeg har benyttet virksomheten Mik Renhold Service AS til utførelse av renholdstjeneste i mitt hjem, siden august 2016. Tjenesten omfatter renhold av boareal på 59 kvadratmeter, inklusiv skift av sengetøysett. Arbeidet erfares utført på en særdeles god måte. Tjenesten er formalisert i kontrakt som dokumenterer en seriøs og pålitelig virksomhet. Man vil få mye for pengene. Undertegnede anbefaler virksomheten på det varmeste.”

Tom Stian Bru
“Vi benytter Mik Renhold Service til vask av våre kontorer både i Lillestrøm og Flateby. Vi er veldig godt fornøyd med renholdet og servicen. Det er hyggelige ansatte som vasker, de er veldig effektive og også veldig fleksible på tid. Har vi trengt en ekstra vask så er det aldri noe problem. Jeg kan trygt anbefale de videre til andre.”

Akershus Kjøleservice AS
“Vi har siden november 2016 brukt “MIK renhold service AS” til regelmessig rengjøring hver 14. dag. Vi er veldig fornøyd med kommunikasjon og utføring av renhold. Ryddig, pålitelig og profesjonelt firma. Våre beste anbefalinger. “

 
Mona Elisabeth Bors Birkeland
“Vi er meget fornøyd med vaskejobben “

 
Christen
“Utvask av rekkehus over 2 etasjer – 100 kvm. Det var enkelt å forholde seg til firmaet, kontrakten var oversiktlig og enkel. De gjorde en utmerket jobb. Kan trygt anbefales andre. “

 
Simon Stangebye
“Hygglig kontakt person, jobben väl utfört & köparen av leil var förnöjd. “

 
Stefan
“Jeg har hatt Mik Renhold Service til å rengjøre boligen vår i annenhver uke. Jeg er kjempefornøyd med vask. Mik Renhold Service arbeider raskt og effektivt og kommer alltid til avtalt tid. Det er alltid er rent og pent. Jeg er veldig fornøyd med Mik Renhold Service arbeid og kan trygt anbefale til andre”


Hilde
“Var veldig fornøyd med dette firmaet. De ga pris,( rimelig pris) De kom på befaring og utførte flyttevasken på en flott måte. Jeg anbefaler gjerne dette firmaet.”


Lisbeth Lyngra
“Effektiv og ryddig prosess. Både vi og nye eiere av bolig var fornøyd med vask. “
 
Thea Emilie
“Svært fornøyd med tjenesten som jeg har fått ytt av Mik Renhold Service AS. Et ungt firma med en utpreget serviceinstilling. Rask, effektiv, punktlig og enkel å forholde seg til. Meget dyktig og grundig i sin jobb. Bra pris. Summa summarum: anbefales på det sterkeste!”

Sandra Latotinaite
“Superfornøyd med flyttevaskingen vi fikk av Mik Renhold. Grundig og godt vasket i alle kriker og kroker, overflater, bad, hvitevarer osv, og hyggelig service. Veldig bra pris. Anbefales på det sterkeste! “
 
Leila Laksiri

 

“Veldig fornøyd med resultatet. Møtte som avtalt.”

Fredrik Johnsen

 

MIK RENHOLD SERVICE AS

Burvegen 5, 2008 Fjerdingby

KONTAKT OSS

Contact Us