Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Byggvask

Byggvask

Byggvasken legger grunnlaget for et godt inneklima i det nye bygget

Etter at arbeidet er utført kommer vi i Mik Renhold Service inn med en byggvask for renhold av alle overflater.

Standard byggvask gjennomføres etter at alt annet arbeid er gjort, men vi er også behjelpelige til å dukke opp og gjennomføre renhold gjennom hele oppussings eller konstruksjonsarbeidet om dette skulle være ønskelig. Dette er noe vi har opplevd stadig oftere at våre kunder ønsker, for både komfort og hygiene under arbeidet. Nøl ikke om du skulle lure på noe, ta kontakt og hør med oss så møter vi deg med gode svar og smarte løsninger. 

Mik Renhold Service er din totalleverandør av rengjøringstjenester og vi stiller oss i eliten ved å alltid møte deg og dine behov åpne, med forståelse og løsningsvilje.

En byggvask fra oss inneholder:

Byggvask

Ikke bare blir det rent og pent, byggvasken legger grunnlaget for et godt inneklima i det nye bygget

En standard byggvask er vel så mye en del av bygge, og oppussingsprosessen, som selve snekringen og monteringen. Dette kan vi med trygghet påstå, ettersom byggvasken rengjør etter arbeidet, og med dette gjør bopelen klar til å benyttes. Det må alltid gjennomføres en grundig vask, ettersom det alltid vil ligge både støv og andre partikler spredt om i lokalene etter bygg og renoveringsarbeid som må fjernes. Med andre ord: en profesjonell byggrengjøring, gjør ikke bare rent, en riktig utført byggvask forebygger helseproblemer.

Den grundige og proffe byggvasken Mik Renhold Service leverer til deg fjerner alt av støv, skitt og annet som har sopet seg opp gjennom byggeprosessen.

En god byggvask, med høy standard og til rett pris får du fra Mik Renhold Service.

Mik Renhold Service er din totalleverandør av rengjøringstjenester og vi stiller oss i eliten ved å alltid møte deg og dine behov åpne, med forståelse og løsningsvilje.

Vi står klare til å utføre en grundig byggvask, og renhold i Oslo med omegn, og gleder oss til å høre fra deg og finne en løsning på akkurat ditt behov. Dette slik at ditt nyoppussete eller nybygde bygg er klart til å benyttes, hygienisk og med grunnlaget for trivsel og velvære, og det hele utført av markedsledende renholdsmedarbeidere med et smil.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Profesjonalitet, pålitelig, forsikret

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.