Det er prinsipper som vi alle arbeider etter:

 

Jeg må rengjøre kundens hjem som om det var mitt eget og enda bedre.

Hjemme hos kunden skal jeg oppføre meg slik jeg selv ønsker at andre skal oppføre seg i mitt hjem.

Jeg skal vise forsiktighet og ansvar for alt av gjenstander i kundens hjem og overholde pålagt taushetsplikt

Trygghet/kvalitet

Vi holder nøye oppsyn og utfører kvalitetskontroller som sørger for at du eller din bedrift kan føle deg trygg, og stole på at jobben blir gjort som avtalt.  Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Kunden i fokus

Vi ser viktigheten av god kommunikasjon, kundeoppfølging og fleksibilitet, og sørger for å alltid jobbe tett med kunden. Vi er lett tilgjengelige og tar tak i kundestyrte endringer og utfordringer med en gang.

 

Pris

Vi tilbyr konkurransedyktig pris på renholdstjenester uten å redusere kvaliteten eller servicetilbudet. Vi jobber sammen med kunden for å finne en løsning som både reduserer driftskostnader og oppfyller alle krav til kvalitet og miljø.

 

Godkjent
Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti
Vi garanterer at du blir fornøyd.

100% hvitt
Skatt, moms og avgifter blir betalt.

Forsikring
Vi har alle nødvendige forsikringer på plass.

Referanser

MIK RENHOLD SERVICE AS

Burvegen 5, 2008 Fjerdingby

KONTAKT OSS

Contact Us