Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Møbelrens/tepperens

Møbelrens/tepperens

Rent og hygienisk, samtidig som vi tenker på omverdenen

Møbler og tepper må vaskes, og renses. Både ved behov, og også på jevnlig basis. Mik Renhold Service er naturligvis kompetente og klare for å hjelpe til med møbelrens og annen rengjøring av tekstil og tepper. Vi utfører arbeidet med profesjonelt utstyr, og de riktige – miljøvennlige – kjemikaliene, til en god pris og så hurtig som det lar seg gjøre. Ikke bare blir dine møbler rene og pene: En god vask og rens vil alltid hjelpe tekstiler m.m. å forlenge sin levetid og derav din brukstid av møblene.

Om tjenesten:

Møbelrens/tepperens

Sofa og møbelrens

Du sitter i dem, ligger på dem, og oppholder deg rett og slett mye i dine møbler. Disse må derfor rengjøres for både hygiene og komfort – samt vel så mye for å bevare dem.

Vi i Mik Renhold Service har utstyret og ekspertisen som skal til for å hurtig og effektivt kunne gi deg og dine møbler en god vask og rens, og slik bevare både deres utseende samt hygiene for fremtiden.

Tepperens

Få ting i bygget ditt er så utsatt for slitasje og skitt som gulvet, og teppet som ligger på toppen er fort en ren oppsamlingsplass for støv, skitt og annet. For ikke å glemme den lille krabaten støvmidd, som kan være en utløser av allergier.

Derfor bør teppet jevnlig støvsuges, samt ofte renses, igjen har vi utstyret og erfaringen som skal til for å løse dette hurtig og med gode resultater for deg.

Møbelrens firma

Mik Renhold Service tilbyr også møbelrens for firmakunder.

Det er mange sofaer, tepper og annet som trenger en vask og rens i kontorlandskapet, og vi kan effektivt ta oss av rengjøring av sofa, tepperens etc.

Vi har flere godt fornøyde kunder der vi jevnlig stiller opp og tar oss av å rense møbler og å vaske og støvsuge tepper i deres kontorer. Vi håper på å se deg og din bedrift på denne listen av profesjonelle som ser verdien i å hyre inn et rengjøringsfirma for å ta seg av dette slik at en selv kan konsentrere seg om bedriften. Alt i et alltid rent miljø, for helse og velvære.

Hør med oss i dag om en proff møbelrens, til den beste pris

Mik Renhold Service gjennomfører jevnlige og enkeltoppdrag på møbel og tepperens.

Vi leverer møbel og tepperens i Oslo, med omegn. Så langt det lar seg gjøre gjennomfører vi arbeidet hjemme hos deg, eller på kontoret ditt, og det hele så fort og effektivt som mulig. Med dette sikrer vi deg en rask, effektiv og god sofa rengjøring, teppe rengjøring eller annen møbelrens helt uten unødvendige løft og omrokkeringer. Alltid med skånsomme metoder, og der kjemikalier benyttes er de miljøvennlige.

Alt dette tilbyr vi deg til markedsledende priser vi garanterer de beste resultat. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning på dine behov.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Rent og hygienisk, samtidig som
vi tenker på omverdenen

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.