Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Vindusvask

Vindusvask

Vinduet er din utsikt til verden, hold det rent og nyt årstidene gjennom ditt gløtt til omgivelsene

Vinduer slipper inn lyset i ditt bygg, og er dermed sentrale for både lys og velvære. Dessverre, som vi alle vet blir vinduene lett skitne og dette merkes med en gang, noe som er et problem for trivsel da vinduer jo er blant de mest viktige kildene til en god følelse innendørs. Årstidene, regn og snø, eller små barnefingre: alt setter sine spor på vinduene og dette synes da med en gang solen skinner. Derfor må vinduene jevnlig vaskes, og det må gjøres grundig og riktig for å ikke legge igjen uønskete spor.

For mange er det både forbundet med stress og ubehag å vaske vinduer, og det er ikke bestandig like lett. En vindusvask krever god teknikk og riktig utstyr, så derfor sier vi det like greit først som sist:

La Mik Renhold Service gjøre denne jobben for deg med en kombinasjon av pris og kvalitet som gjør oss best i test til vindusvask.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Referanser

Vi har gode referanser!

Vindusvask

Vindusvask Oslo

I hovedstaden er det både vær, vind og mye trafikk, som alle skitner til vinduer, og er en stadig utfordring som gjør at det å holde dine vinduer rene krever en hel del arbeid. Samt kan bli både en stor jobb, og være noe som frister lite å sette i gang med, vindusvask er ikke alltid det mest spennende å ta seg av privat, og med videre utfordringer å holde den ved like kan det være rent demotiverende å gjennomføre selv.

Vask av vinduer er en oppgave vi i Mik Renhold Service med glede tar på oss, for vi stiller opp med profesjonell erfaring og gir deg den beste vindusvask til en god pris. For oss er det også en glede i å vite at vi lar deg slappe av og ikke trenge tenke på vindusvasken, for denne fikser vi, uansett hvor mange vinduer eller hvor de er plassert.

Mik Renhold Service stiller opp for både private, og bedrift, for en god og profesjonell vindusvask. Der størrelse, plassering og antall ikke er noe problem.

 

Høye vinduer er null problem for oss, der vi har utstyr og erfaringen som skal til for å håndtere enhver problemstilling du måtte ha behov for hjelp til. Være seg størrelse, plassering eller annet som virker inn på vindusvasken er dette kun utfordringer, ikke stoppende for vårt arbeid.

Bestill vindusvask i dag

Vi tilbyr både enkeltoppdrag og jevnlig vindusvask i Oslo og omegn, for privatkunder og til bedrift. Merk deg: Vi foretrekker når det kommer til bedriftsoppdrag å være en abonnementstjeneste. Kontakt oss i dag, fortell oss hva du behøver. Vi vil snarest svare deg, og komme med et tilbud som er best i test, og vil hjelpe deg å få sett lysere på verden, helt uten stress og mas for deg.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Få mer tid til deg og dine –
bestill en pålitelig renholder!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.