Husvask Oslo

Kjære kunde, hva gjør du vanligvis på en lørdag?

Har du også, som meg, opplevd mangel på tid? Har du lyst til å sette i gang med en ny   aktivitet, besøke dine foreldre eller kanskje oppsøke et treningsstudio, men du har       ikke tid nok til det?

La oss å rengjøre hjemmet ditt, og spare således din verdifulle helgetid.
Planlegg morgendagen allerede i dag, og bestill en profesjonell rengjøringshjelp.

Fast vaskehjelp :

 

Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom (dørspeil, lister, karmer, brytere, panelovner og radiatorer)

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Vask av kjøkken, benker og bord, flekker fjernes på skapfronter, platetopp m.m.

Rengjøring av bad, toalett og vaskerom

Vask av alle gulv

 

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som :

 

Vindusvask

Vask av hvitevarer

Storrengjøring

Sengetøyskift

Selskapsvask

Pris for Husvask Oslo

Her under vil du se hvor lang tid vi estimerer å bruke på din bolig. Vi fakturerer for faktisk medgått tid. Etter første besøk avtaler vi fastpris.

 

For å levere et topp resultat trenger vi alltid tilgang til støvsuger og moppeskaft i hjemmet ditt.

Vi trenger også diverse vaskemidlerrenholdsmidler, kluter og svamper.
Velger du om vi skal ta med dette, eller om du selv sørger for det.

Våre servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn, de er fast ansatte, har fått opplæring og oppfølging. Våre tjenester er selvfølgelig «hvite». Trygt og enkelt.

 

Utsiden og innsiden av huset, ja alt trengs å vaskes!

 

En god husvask anbefales å få gjennomført med jevne mellomrom, om det være seg en storrengjøring eller nedvasking av terrassen, og det å hyre inn profesjonelle til en god pris er en vinnende løsning: Du får tid til ditt, mens vaskefirmaet tar hånd om husvasken for deg.

Husvask i Oslo

Mikrenhold er en totalleverandør innen rengjøringstjenester i Oslo, Drammen og omkringliggende, og vi har det utstyret og kompetansen som skal til for å kunne gi deg det resultatet som er ønsket. Om det så gjelder en vask av ditt hus innvendig, eller utvendig, eller kanskje begge deler? Står vi klare til å gi et godt tilbud, i møtepunktet av dine behov – vår kompetanse – og konkurransedyktige priser.

Naturligvis hjelper vi også til med å vaske vinduer, eller gjøre det skinnende rent ute på terrassen. Samt, med vår høytrykkspyler kan vi komme til for å spyle, og vaske ned, før maling ute. Dette bare for å nevne noen av våre felt, og tilbud, der vi stiller opp for deg.

 

Vårt firma akter å holde vårt arbeide grønt og økologisk. Det skal bli rent for deg, uten å skade omgivelser og naturen.

 

Innvendig

En fullverdig husvask må ofte til, både innvendig og utvendig, av bygget. På innsiden av huset ditt kan vi bistå i alt av vaskebehov: Der vi kan stille opp med kompetansen som behøves for en storrengjøring [hyperkobling storrengjøring], samt alt av ulike både mindre, og større oppdrag: Fra å vaske vinduer, til å ta flytevasken for deg.

– Alt dette kan leveres både enkeltvis, eller på jevnlig basis.

Med gode tilbud, med en tanke for prisen, og en gjennomgående profesjonalitet står Mikrenhold sine servicemedarbeidere klare for å hjelpe deg.

 

Vi behandler ditt hjem som om det var vårt eget, og gir oss ikke før det er:

-skinnende rent i tråd med avtalen med deg,

– og i samsvar med egne retningslinjer og krav.

 

Utvendig

Også en fasadevask må til en gang iblant, både for inntrykk og pleie av materialene. For akkurat lik hvordan innsiden av huset trenger pleie og vask trengs dette også utvendig med jevne mellomrom.

Det å jevnlig vaske ned utendørs er mer enn bare en visuell forbedring, vaskingen forlenger levetid på maling og beis, samt fjerner skitt som kan virke som oppsamlingssted og grobunn for sopp og råte. Vi i Mikrenhold har det utstyret som skal til, slik som høytrykkspyler, for å kunne spyle ned og vaske utvendig av huset ditt. Og slik legge grunnlaget for vedlikehold og lengre levetid.

Særlig terrasse og vinduer er overflater det er lett å glemme vekk, og disse er utsatt for råte og annet smuss. Glem heller ikke at før maling ute må en alltid passe på å vaske ned, slik at overflaten er klar. Igjen gjør vi klart for deg, med en god vask og nedspyling.

Vi tilbyr både jevnlige tjenester, eller å dukke opp for enkeltoppdrag – det er alltid en løsning, og vi akter å være en del av din løsning for rene og trivelige omgivelser som varer lengre og gir sinnsro.

Pris

Som alltid satser vi på å være et firma som stiller med gode tilbud både innen tjenester utført, og også prisen for dem. Gleden står i å gjøre verden renere, og å gi deg en lettere hverdag.

Hjördís Þorsteinsdóttir
Hjördís Þorsteinsdóttir
2020-08-06
Christine Graff
Christine Graff
2020-08-04
Effektiv og grundig vask. Anbefales.
Kalin K
Kalin K
2020-08-02
Anbefales på det sterkeste!
Jan-Erik Carlsen
Jan-Erik Carlsen
2020-07-16
Eystein Haugaard
Eystein Haugaard
2020-07-09
Siw Boye
Siw Boye
2020-07-07
Elisabeth Torgersen
Elisabeth Torgersen
2020-07-06
Grete Karlsen
Grete Karlsen
2020-07-02
Marianne Straume
Marianne Straume
2020-07-02
Vi er veldig fornøyde med tjenestene fra Mik Renhold. Både administrasjon og renholdere er nøyaktige, effektive, punktlige, hyggelige og enkle å forholde seg til.
Tone Sandnes
Tone Sandnes
2020-07-02

Godkjent
Godkjent av arbeidstilsynet.

Fast vaskehjelp

Garanti
Vi garanterer at du blir fornøyd

100% hvitt
Skatt, moms og avgifter blir betalt.

Forsikring
Vi har alle nødvendige forsikringer på plass.

MIK RENHOLD SERVICE AS

Burvegen 5, 2008 Fjerdingby

KONTAKT OSS

Contact Us