Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Husvask

Husvask

Få mer tid til deg og dine - bestill en pålitelig renholder!

Kjære kunde, hva gjør du vanligvis på en lørdag?

Har du også, som meg, opplevd mangel på tid? Har du lyst til å sette i gang med en ny aktivitet, besøke dine foreldre eller kanskje oppsøke et treningsstudio, men du har ikke tid nok til det?

La oss å rengjøre hjemmet ditt, og spare således din verdifulle helgetid. Planlegg morgendagen allerede i dag, og bestill en profesjonell rengjøringshjelp.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Ingen binding

Avtalen kan endres eller pauses.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Pris for husvask i Oslo og Viken:

Du får fast pris på din service. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres. Prisen du får opp er pris pr gang. Som alltid satser vi på å være et firma som stiller med gode tilbud både innen tjenester utført, og også prisen for dem. Gleden står i å gjøre verden renere, og å gi deg en lettere hverdag.

Størrelsen på ditt hjem Pris fast vaskejhelp
10 - 40 kvm 1150 kr inkludert moms
41 - 59 kvm 1200 kr inkludert moms
60 - 79 kvm 1350 kr inkludert moms
80 – 89 kvm 1400 kr inkudert moms
90 – 99 kvm 1500 kr inkludert moms
100 – 129 kvm 1650 kr inkludert moms
130 – 140 kvm 1770 kr inkludert moms
141 – 150 kvm 1900 kr inkludert moms
151 – 170 kvm 2050 kr inkludert moms
171 – 199 kvm 2150 kr inkludert moms
200 – 219 kvm 2400 kr inkludert moms
220 – 249 kvm 2600 kr inkludert moms

Fast vaskehjelp :

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som :

For å levere et topp resultat trenger vi alltid tilgang til støvsuger og moppeskaft i hjemmet ditt. Vi trenger også diverse vaskemidlerrenholdsmidler, kluter og svamper. Velger du om vi skal ta med dette, eller om du selv sørger for det.

Våre servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn, de er fast ansatte, har fått opplæring og oppfølging. Våre tjenester er selvfølgelig «hvite». Trygt og enkelt.

Husvask

Vi behandler ditt hjem som om det var vårt eget

Vi behandler ditt hjem som om det var vårt eget, og gir oss ikke før det er: -skinnende rent i tråd med avtalen med deg, – og i samsvar med egne retningslinjer og krav. En god husvask anbefales å få gjennomført med jevne mellomrom, om det være seg en storrengjøring eller nedvasking av terrassen, og det å hyre inn profesjonelle til en god pris er en vinnende løsning: Du får tid til ditt, mens vaskefirmaet tar hånd om husvasken for deg.

Husvask i Oslo

Mikrenhold er en totalleverandør innen rengjøringstjenester i Oslo, Drammen og omkringliggende, og vi har det utstyret og kompetansen som skal til for å kunne gi deg det resultatet som er ønsket. Om det så gjelder en vask av ditt hus innvendig, eller utvendig, eller kanskje begge deler? Står vi klare til å gi et godt tilbud, i møtepunktet av dine behov – vår kompetanse – og konkurransedyktige priser. Naturligvis hjelper vi også til med å vaske vinduer, eller gjøre det skinnende rent ute på terrassen. Samt, med vår høytrykkspyler kan vi komme til for å spyle, og vaske ned, før maling ute. Dette bare for å nevne noen av våre felt, og tilbud, der vi stiller opp for deg.

Vårt firma akter å holde vårt arbeide grønt og økologisk. Det skal bli rent for deg, uten å skade omgivelser og naturen.

Utsiden og innsiden av huset, ja alt trengs å vaskes

Innvendig

En fullverdig husvask må ofte til, både innvendig og utvendig, av bygget. På innsiden av huset ditt kan vi bistå i alt av vaskebehov: Der vi kan stille opp med kompetansen som behøves for en storrengjøring [hyperkobling storrengjøring], samt alt av ulike både mindre, og større oppdrag: Fra å vaske vinduer, til å ta flytevasken for deg. – Alt dette kan leveres både enkeltvis, eller på jevnlig basis. Med gode tilbud, med en tanke for prisen, og en gjennomgående profesjonalitet står Mikrenhold sine servicemedarbeidere klare for å hjelpe deg.

Utvendig

Også en fasadevask må til en gang iblant, både for inntrykk og pleie av materialene. For akkurat lik hvordan innsiden av huset trenger pleie og vask trengs dette også utvendig med jevne mellomrom. Det å jevnlig vaske ned utendørs er mer enn bare en visuell forbedring, vaskingen forlenger levetid på maling og beis, samt fjerner skitt som kan virke som oppsamlingssted og grobunn for sopp og råte. Vi i Mikrenhold har det utstyret som skal til, slik som høytrykkspyler, for å kunne spyle ned og vaske utvendig av huset ditt. Og slik legge grunnlaget for vedlikehold og lengre levetid. Særlig terrasse og vinduer er overflater det er lett å glemme vekk, og disse er utsatt for råte og annet smuss. Glem heller ikke at før maling ute må en alltid passe på å vaske ned, slik at overflaten er klar. Igjen gjør vi klart for deg, med en god vask og nedspyling. Vi tilbyr både jevnlige tjenester, eller å dukke opp for enkeltoppdrag – det er alltid en løsning, og vi akter å være en del av din løsning for rene og trivelige omgivelser som varer lengre og gir sinnsro.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Få mer tid til deg og dine –
bestill en pålitelig renholder!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.