Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Kontorvask

Kontorvask

Kontoret er en svært viktig plass. For det er både din bedrifts fjes utad, og også ditt firma sin arbeidsplass og dermed må det behandles og skjøttes med den beste omhu.

Det er på kontoret du møter dine kunder, og samtidig er det der du og dine ansatte jobber og oppholder dere daglig. Dermed er det sentralt for opplevelsen av ditt kontor å opprettholde gode og rene omgivelser. Både for å ivareta førsteinntrykket, en høy trivsel og god hygiene.

Mik Renhold Service har den kunnskapen og all erfaringen som skal til for å kunne tilby deg og dere den beste vask av kontor.

La oss ta oss av kontorvasken. Ettersom du, og din bedrift, skal fokusere på arbeidet i gode, rene og trivelige omgivelser uten unødig arbeidstid benyttet på vask og tømming av søppel.

Det er derfor vi i Mik Renhold Service er her – en profesjonell rengjøringstilbyder er en hjelp for firmaet.

For å opprettholde den rette atmosfære, det korrekte inntrykket og hygienestandard som bærer bedriften din er det vesentlig å ha jevnlig, og riktig utført, renhold.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Referanser

Vi har gode referanser!

Som standard i kontorvask fra oss inngår:

Kontorvask

La oss, til en god pris og alltid med gode resultater ta oss av vaskingen av kontoret, du og dine har annet arbeid å ta dere av.

Vi hjelper deg å oppnå effektivitet i bedriftens hverdag. Vi setter oss som vårt mål å kunne tilby deg den beste kvalitet til en gunstig pris, alltid levert av motiverte og profesjonelle medarbeidere som alle er forsikret og erfarne. Du vil bli overrasket over hvor enkelt og greit vi kan løse dine rengjøringsbehov, og hvilken gunstig pris vi kan tilby.

Vi i Mik Renhold Service tilbyr en grundig, profesjonelt utført kontorvask, levert i Oslo og alle omkringliggende områder. Vi foretrekker abonnementsbasis, men kan være behjelpelige med enkeltoppdrag. Vi leverer alltid den høyeste kvaliteten, til konkurransedyktige priser og til avtalt tid.

Ta kontakt med oss i dag, og la Mik Renhold Service finne en løsning på dine spesifikke behov og utfordringer når det kommer til kontorvask.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Profesjonalitet, pålitelig, forsikret

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.