Kontoret er en svært viktig plass. For det er både din bedrifts fjes utad, og også ditt firma sin arbeidsplass og dermed må det behandles og skjøttes med den beste omhu.

 

Det er på kontoret du møter dine kunder, og samtidig er det der du og dine ansatte jobber og oppholder dere daglig. Dermed er det sentralt for opplevelsen av ditt kontor å opprettholde gode og rene omgivelser. Både for å ivareta førsteinntrykket, en høy trivsel og god hygiene.

Mik Renhold Service har den kunnskapen og all erfaringen som skal til for å kunne tilby deg og dere den beste vask av kontor.

La oss ta oss av kontorvasken. Ettersom du, og din bedrift, skal fokusere på arbeidet i gode, rene og trivelige omgivelser uten unødig arbeidstid benyttet på vask og tømming av søppel.

Det er derfor vi i Mik Renhold Service er her – en profesjonell rengjøringstilbyder er en hjelp for firmaet.

 

For å opprettholde den rette atmosfære, det korrekte inntrykket og hygienestandard som bærer bedriften din er det vesentlig å ha jevnlig, og riktig utført, renhold.

 

Som standard i kontorvask fra oss inngår:

Støvsuging av gulv og gulvvask.

Vask av sanitærutstyr og toalett.

Vask av møterom.

Tømme søppelbøter på kontorer og kjøkken.

Sette inn i oppvaskmaskinen rydde flaske, glass, kopper til kjøkken.

Vask av pulter, skjerm og tastatur.

 

La oss, til en god pris og alltid med gode resultater ta oss av vaskingen av kontoret, du og dine har annet arbeid å ta dere av. Vi hjelper deg å oppnå effektivitet i bedriftens hverdag.

 

 

Vi setter oss som vårt mål å kunne tilby deg den beste kvalitet til en gunstig pris, alltid levert av motiverte og profesjonelle medarbeidere som alle er forsikret og erfarne.

Kontakt oss gjerne i dag for et tilbud.

 

 

Du vil bli overrasket over hvor enkelt og greit vi kan løse dine rengjøringsbehov, og hvilken gunstig pris vi kan tilby.

 

 

Vi i Mik Renhold Service tilbyr en grundig, profesjonelt utført kontorvask, levert i Oslo og alle omkringliggende områder.

Vi foretrekker abonnementsbasis, men kan være behjelpelige med enkeltoppdrag.

 

Ta kontakt med oss i dag, og la Mik Renhold Service finne en løsning på dine spesifikke behov og utfordringer når det kommer til kontorvask.

 

Vi leverer alltid den høyeste kvaliteten, til konkurransedyktige priser og til avtalt tid.

Referanser:

Godkjent
Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti
Vi garanterer at du blir fornøyd.

Borettslag trappevask i Oslo til god pris

100% hvitt
Skatt, moms og avgifter blir betalt.

Forsikring
Vi har alle nødvendige forsikringer på plass.

MIK RENHOLD SERVICE AS

Burvegen 5, 2008 Fjerdingby

KONTAKT OSS

Contact Us