Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Storrengjøring

Storrengjøring

Beste resultatet - hver eneste gang!


Fra Mikrenhold får du en grundig storrengjøring, til en god pris, og levert hvor som helst i Oslo og Viken

En god, og grundig storrengjøring vil gi deg et perfekt grunnlag for å holde huset ved like og rent frem til neste grundige gjennomgang. 

Eller være en perfekt start på et kundeforhold med oss. Der vi kommer tilbake og jevnlig vedlikeholder, eller bare nok en storrengjøring – det bør som nevnt vaskes ned med jevne mellomrom, og vi trives med å gi deg det beste resultatet. Hver eneste gang. 

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Ingen binding

Avtalen kan endres eller pauses.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Pris for Storrengjøring i Oslo og Viken:

Du får fast pris på din service. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres. Prisen du får opp er pris pr gang. Som alltid satser vi på å være et firma som stiller med gode tilbud både innen tjenester utført, og også prisen for dem. Gleden står i å gjøre verden renere, og å gi deg en lettere hverdag.
Størrelsen på ditt hjem Pris fast storrengjøring
Under 40 kvm. kr 4000,-
40 – 59 kvm. kr 4300,-
60 – 79 kvm. kr 5000,-
80 – 89 kvm. kr 5600,-
90 – 114 kvm. kr 6000,-
115 – 139 kvm. kr 6800,-
140 – 159 kvm. kr 7600,-
160 – 179 kvm. kr 8200,-
180 – 199 kvm. kr 9000,-
200 – 219 kvm kr 9400,-
220 – 239 kvm. kr 10200,-

Storrengjøring kan inneholde:

Storrengjøring

Storrengjøring i Oslo

Det kan være travelt å bo i Oslo, og med en grundig og profesjonell storrengjøring levert fra oss får du tid til å ta deg av ditt og dine behov snarere enn å pusse ned av bad og kjøkken, og alle andre flater i huset. 

 

En storrengjøring bør gjøres jevnlig utover året, og med den travle hverdagen i hovedstaden vår står vi klare til å tre inn og utføre den for deg. 

Det er ikke alle forunt å ha tid til å vaske ned tak, vegger og alle andre kroker av de ulike leiligheter i Oslo, derfor er det både populært og nyttig å hyre inn et vaskefirma for dette. 

Vi er klare til å komme og vaske ned, og å få fjernet skitt og fett som har bygget seg opp i ditt hjem.

God pris

Vi ønsker å hjelpe deg og gleder oss til å høre fra deg i dag – det er i skjæringspunktet mellom dine behov og våre tilbud at vi kan finne en løsning for begge parter. 

Det skjemmer ingen å hyre inn profesjonelle til den grundigste vasken, vi er mer enn bare en totalleverandør av rengjøringstjenester i Oslo, vi stiller med et ønske om å lette din hverdag! Og sist: vi garanterer pris og service som en av markedets beste aktører.

Dette være seg for hele huset, eller leiligheten.

Naturligvis er det å vaske ned, grundig og effektivt, ja en skikkelig nedsjauing, blant våre mange tilbud som din rengjøring spesialist. Dette være seg for hele huset, eller leiligheten.

Vi skurer og fikser opp, og sørger for en riktig storrengjøring som tar for seg enhver krik og krok, fra bad til kjøkken, stue m.m. hjemme hos deg.

Mikrenhold stiller opp med motiverte og erfarne servicemedarbeidere som kjenner til alt som er viktig å huske på ved storrengjøring, klare til innsats for deg.

Vi vet, og forstår, at en storrengjøring kan for enkeltpersonen virke nærmest uoverkommelig. Mens med et profesjonelt team hyret inn fra oss får du en grundig nedvasking av alle overflater, og ved behov kan vi også legge til eller endre på vaskeplanen. Helt uten stress og tidsbruk fra din side, alt du behøver er å ringe eller sende oss en melding, og vi tar hånd om storrengjøringen.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Beste resultatet – hver eneste gang!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.