Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Trappevask

Trappevask

Rengjøring av inngangspartiet og trappevask må utføres jevnlig, og vi i Mik Renhold Service tilbyr alt av tjenester innen dette. Med en stor grad av profesjonalitet, god erfaring og dyktige medarbeidere står vi klare til å trå til der det måtte behøves for deg og dere, for å holde trappeoppgangen ren og pen – samt hjelpe på stemningen i borettslaget.

Husk at et rent og pent inngangsparti skaper en behagelig og imøtekommende atmosfære i bygningsmassen, og er dermed en viktig trivselsfaktor.

Samtidig er det ikke bare for inntrykk og trivsel at trappevasken er viktig: Ettersom det er stor gjennomgang i denne delen av bygget er det også her det samles mest smuss og skit. Dette skaper grobunn for å dra med urenheter lenger inn i lokalene, og dermed bidrar en ren trappeoppgang til å holde resten av bygget imøtekommende og renslig.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Referanser

Vi har gode referanser!

Mik Renhold Service tilbyr dere:

Trappevask

La ikke trappevasken være en kilde til frustrasjon.

Vi skal heller ikke glemme vekk den enkle sannheten om at fellesarealer slik som særlig trappeoppgang er det lite attraktivt for beboere eller benyttere å vaske. Problemstillinger knyttet til vask av fellesområder, særlig trappeoppgang, leder ofte til gnissinger mellom partene i bygget. Derfor er det svært populært å hyre inn et rengjøringsfirma for trappevask, både for kvaliteten som en får, men også for å spare seg og beboere eller benyttere av bygget for unødvendig mas og frustrasjoner.

Mik Renhold Service ønsker å tilby den beste trappevask i Oslo og omegn til en gunstig pris.

Vi hjelper dere å holde det rent i trappeoppgangen, helt uten frustrasjoner, alltid til en god pris, og med den beste standarden.

Trappeoppgangen er førsteinntrykket til huset, og en kilde til både frustrasjon og glede for beboere i en boligblokk – eller brukere av kontoret. Lei oss inn og vi kommer jevnlig inn for å sørge for at det holdes ved like og skinnende rent. Uke, etter uke. År etter år.

Bestill trappevask

Rent, pent, mindre slitasje og bedre velvære: Det får dere ved å velge en fast trappevask fra Mik Renhold Service!

Så, kontakt oss i dag, og finner vi frem til en avtale sammen.

Vi tar på oss enkeltoppdrag, men foretrekker absolutt å gjennomføre en jevnlig vask for dere når det kommer til trappen. Et abonnement hos oss er ikke dyrt, og garanterer en ren og pen trappeoppgang i overskuelig fremtid.

Spar dere for frustrasjon, og en kilde til intern krangel:
La oss i Mik Renhold Service ta oss av trappevasken for deg og dere.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Profesjonalitet, pålitelig, forsikret

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.