Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Vaskebyrå

Vaskebyrå

Vaskebyrå

Et godt vaskebyrå er din hjelp i hverdagen.

Å leie tjenester fra vaskebyrå er mer og mer populært, også for private, med en god balanse mellom pris og effekt er dette bare å anbefale for de fleste. Være seg privat, eller for kontoret ditt, er det å leie inn et vaskefirma en god løsning. Du sparer tid og krefter, samtidig som du får det renere enn du selv ville gjort det.

Vaskebyrå Oslo

Mik Renhold er et vaskefirma basert i Oslo området med et satt mål om å alltid være i eliten av vaskebyrå. Dette både når det gjelder kvalitet på oppdraget, men vel så viktig: I vår behandling av kunden, ditt hjem og kontor, og alltid være imøtekommende.

Hvorfor oss

I vårt arbeid har vi en særdeles god kompetanse, samt positive anbefalinger og tilbakemeldinger fra kunder. Men vi hviler ikke, vi er stadig i farten, og vi er målbevisste og jobber med å heve oss konstant.

For å kunne hevde oss som eliten leter vi stadig etter forbedringer og andre måter for oss å høyne kvaliteten på vårt tilbud som vaskebyrå for private og firma kunder i Stor-Oslo området. Alt dette med priser og tilbud for enhver.

Det skal være lett å velge vårt vaskebyrå, og å vite at her møter du et vaskefirma med integritet og profesjonalitet i høysetet.

Akkurat som det skal være en bringende tjeneste for deg og dine, om så privat eller profesjonelt, å velge å hyre inn et vaskebyrå for å lette på arbeidsmengden og tidsbruken i hverdagen.

I oss finner du en seriøs aktør i eliten av vaskefirma, som jobber daglig over det meste av Oslo og omegn, og derav innehar både erfaring, kompetanse og gode rutiner for å holde det rent og pent for deg.

Eller hjelpe til ved større og mindre arbeider. Mikrenhold er en totalleverandør av vasketjenester og står med glede til tjeneste for deg, og hva det måtte gjelde av behov. Våre medarbeidere er alle erfarne og fleksible på området og er klare til å imøtegå alle dine behov, og også strekke seg litt lengre, for å få det helt perfekte resultatet. Integritet og arbeidsmoral i kombinasjon; dette er hjørnesteiner for oss.

Vaskebyrå

Du kan slappe av og ta hånd om ditt, vel vitende om at vi sørger for at du kan komme hjem til et rent og ryddig hjem.

Elite

Det er lett å si at en er elite, men vi vil bevise det i kvaliteten på våre arbeid utført i Oslo og omegn. Dette med gode tilbakemeldinger fra private kunder, og et vidt spekter av tilbud og løsningsorienterte medarbeidere der vi stiller oss i spissen av vaskefirma med en god kontroll og erfaring på alt av rengjøringsarbeid: Våre rutiner er utarbeidete og våre servicemedarbeidere er erfarne og motiverte. Videre er det viktig for oss å poengtere at alt arbeid foregår lovlig, og hvitt. Når du har fått en pris på arbeidet inkluderer dette alt av avgifter, og ingen ting vil bli lagt til eller dekt under bordet. Dette er en trygghet for både deg som kunde, og oss som tjenestetilbyder, det har vært for mye smuss i vår bransje og vi ønsker å rengjøre den, simpelthen å få den til å være så gjennomsyret av kvalitet som en såpass viktig profesjon bør, og krever, – å være.

Kontinuerlig perfeksjonering og profesjonelt syn på arbeidet, og kunden, er det viktigste for oss.

Pris

Vårt vaskebyrå ønsker å kunne gi deg en elitemessig kvalitet til en overkommelig pris. Vi er i bransjen for å skape glede, og for å hjelpe deg. Det skal være lett å holde det rent når du har en avtale med oss.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale. 

Det at vi allerede har drevet denne virksomheten i fem år, og vokser hvert år, antyder at vi yter profesjonelle tjenester. Vi har mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder der de fremhever vår profesjonalitet og fleksibilitet. 

I Norge er det mange rengjøringsfirmaer. Husk at rengjøring er ikke bare vann og klut, det er mye mer.

Det er prinsipper som
vi alle arbeider etter

Hjemme hos kunden skal jeg oppføre meg slik jeg selv ønsker at andre skal oppføre seg i mitt hjem.

Jeg skal vise forsiktighet og ansvar for alt av gjenstander i kundens hjem og overholde pålagt taushetsplikt.

Jeg må rengjøre kundens hjem som om det var mitt eget og
enda bedre.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Profesjonalitet, pålitelig, forsikret

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.