Vaskebyrå

Et godt vaskebyrå er din hjelp i hverdagen.

Å leie tjenester fra vaskebyrå er mer og mer populært, også for private, med en god balanse mellom pris og effekt er dette bare å anbefale for de fleste. Være seg privat, eller for kontoret ditt, er det å leie inn et vaskefirma en god løsning. Du sparer tid og krefter, samtidig som du får det renere enn du selv ville gjort det.

Vaskebyrå Oslo

Mik Renhold er et vaskefirma basert i Oslo området med et satt mål om å alltid være i eliten av vaskebyrå. Dette både når det gjelder kvalitet på oppdraget, men vel så viktig: I vår behandling av kunden, ditt hjem og kontor, og alltid være imøtekommende.

I vårt arbeid har vi en særdeles god kompetanse, samt positive anbefalinger og tilbakemeldinger fra kunder. Men vi hviler ikke, vi er stadig i farten, og vi er målbevisste og jobber med å heve oss konstant.

For å kunne hevde oss som eliten leter vi stadig etter forbedringer og andre måter for oss å høyne kvaliteten på vårt tilbud som vaskebyrå for private og firma kunder i Stor-Oslo området. Alt dette med priser og tilbud for enhver.

Det skal være lett å velge vårt vaskebyrå, og å vite at her møter du et vaskefirma med integritet og profesjonalitet i høysetet.

Akkurat som det skal være en bringende tjeneste for deg og dine, om så privat eller profesjonelt, å velge å hyre inn et vaskebyrå for å lette på arbeidsmengden og tidsbruken i hverdagen.

I oss finner du en seriøs aktør i eliten av vaskefirma, som jobber daglig over det meste av Oslo og omegn, og derav innehar både erfaring, kompetanse og gode rutiner for å holde det rent og pent for deg. 

Eller hjelpe til ved større og mindre arbeider. Mikrenhold er en totalleverandør av vasketjenester og står med glede til tjeneste for deg, og hva det måtte gjelde av behov. Våre medarbeidere er alle erfarne og fleksible på området og er klare til å imøtegå alle dine behov, og også strekke seg litt lengre, for å få det helt perfekte resultatet. Integritet og arbeidsmoral i kombinasjon; dette er hjørnesteiner for oss.

 

Du kan slappe av og ta hånd om ditt, vel vitende om at vi sørger for at du kan komme hjem til et rent og ryddig hjem.

 

Elite

Det er lett å si at en er elite, men vi vil bevise det i kvaliteten på våre arbeid utført i Oslo og omegn. Dette med gode tilbakemeldinger fra private kunder, og et vidt spekter av tilbud og løsningsorienterte medarbeidere der vi stiller oss i spissen av vaskefirma med en god kontroll og erfaring på alt av rengjøringsarbeid: Våre rutiner er utarbeidete og våre servicemedarbeidere er erfarne og motiverte. Videre er det viktig for oss å poengtere at alt arbeid foregår lovlig, og hvitt. Når du har fått en pris på arbeidet inkluderer dette alt av avgifter, og ingen ting vil bli lagt til eller dekt under bordet. Dette er en trygghet for både deg som kunde, og oss som tjenestetilbyder, det har vært for mye smuss i vår bransje og vi ønsker å rengjøre den, simpelthen å få den til å være så gjennomsyret av kvalitet som en såpass viktig profesjon bør, og krever, – å være.

 

Pris

Vårt vaskebyrå ønsker å kunne gi deg en elitemessig kvalitet til en overkommelig pris. Vi er i bransjen for å skape glede, og for å hjelpe deg. Det skal være lett å holde det rent når du har en avtale med oss.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale. 

Det at vi allerede har drevet denne virksomheten i fem år, og vokser hvert år, antyder at vi yter profesjonelle tjenester. Vi har mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder der de fremhever vår profesjonalitet og fleksibilitet. 

I Norge er det mange rengjøringsfirmaer. Husk at rengjøring er ikke bare vann og klut, det er mye mer.

 

 

Kontinuerlig perfeksjonering og profesjonelt syn på arbeidet, og kunden, er det viktigste for oss.

 

 

Det er prinsipper som vi alle arbeider etter:

Jeg må rengjøre kundens hjem som om det var mitt eget og enda bedre.

Hjemme hos kunden skal jeg oppføre meg slik jeg selv ønsker at andre skal oppføre seg i mitt hjem.

Jeg skal vise forsiktighet og ansvar for alt av gjenstander i kundens hjem og overholde pålagt taushetsplikt

Du har en god jobb, en fantastisk familie og et vakkert hjem. En fremmed person som kommer hjem til deg bringer med seg sin energi. Hvis denne personen elsker jobben sin, stråler den. Entusiastiske medarbeidere kan bringe god energi inn i hjemmet ditt.

Hjördís Þorsteinsdóttir
Hjördís Þorsteinsdóttir
2020-08-06
Christine Graff
Christine Graff
2020-08-04
Effektiv og grundig vask. Anbefales.
Kalin K
Kalin K
2020-08-02
Anbefales på det sterkeste!
Jan-Erik Carlsen
Jan-Erik Carlsen
2020-07-16
Eystein Haugaard
Eystein Haugaard
2020-07-09
Siw Boye
Siw Boye
2020-07-07
Elisabeth Torgersen
Elisabeth Torgersen
2020-07-06
Grete Karlsen
Grete Karlsen
2020-07-02
Marianne Straume
Marianne Straume
2020-07-02
Vi er veldig fornøyde med tjenestene fra Mik Renhold. Både administrasjon og renholdere er nøyaktige, effektive, punktlige, hyggelige og enkle å forholde seg til.
Tone Sandnes
Tone Sandnes
2020-07-02

MIK RENHOLD SERVICE AS

Burvegen 5, 2008 Fjerdingby

KONTAKT OSS

Contact Us