Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Hjem / Bloggen

Storrengjøring av fellesarealer

Trenger du enten hjemme, eller på arbeidsplassen, litt hjelp til å få gjort en skikkelig storrengjøring av fellesarealer? Eller kanskje du er ansvarlig for et bygg med flere små boliger og delte områder?

Være seg hva det er, det er godt å kalle inn de profesjonelle til storrengjøring av fellesarealer. 

Storrengjøring kjøkken

Fra stekeplatene til vinduskarmen, det er mange kriker og kroker å huske på ved storrengjøring av kjøkkenet. Særlig om det er et kjøkken på fellesareale er det ofte litt ekstra gris og fett som har gjemt seg i vifter og langsmed karmer og som må tas hånd om. Vi i Mik Renhold singler ut kjøkken som et ekstra viktig felt.

Storrengjøring av fellesarealer

Storrengjøring tips

Storrengjøringen omfatter alt som vanligvis ikke huskes på under vanlig vask, og litt til.

Så, her er noen felt du ikke må glemme om du vasker selv:

  • Støv: Dette samler seg på de merkeligste steder, og du bør bruke en tørr mikrofiberklut for å samle det opp.
  • Fett og flekker: Særlig på kjøkkenet rundt avsug og komfyr samler dette seg opp og lager et belegg. Dette må grundig løses opp med rette vaskemidler og skrubbes ned. Både for trivsel og hygiene.
  • Luft ut! Få opp vinduene og luft grundig ut av boligen.
  • Skap og skuffer først: Du må vaske deg ut av rommet, og du begynner med overflatene som skjuler støv og skitt før du etterpå går ut av rommet med gulvvasken.
  • Glem ikke at mikrofiberkluten er din venn, og tørrmopping før dypere vask legger det rette grunnlaget.

Storrengjøring av fellesarealer Oslo

Mik Renholdservice AS – din hjelper

Vi i Mik Renhold har drevet på lenge i bransjen og stiller med det utstyret som behøves, og vel så vitkig motiverte medarbeidere som har god erfaring på området. Det hele med et ønske om å tilby deg å kunne slappe av, mens vi tar oss av 

Som vi ser av listen av storrengjøring tips over er det mye som skal dekkes over. Vi har så vidt skrapt i overflaten faktisk, og dermed kan det være godt for deg å la oss ta oss av vasken. Du får tid til deg og ditt, vi med våre engasjerte medarbeidere og best pris på storrengjøring i Oslo sørger for at du får et resultat som overgår dine forventninger. 

Kanskje særlig om du har ansvar for et bygg og trenger en storrengjøring av fellesarealer kan det være godt å la det være erfarne og profesjonelle som tar seg av arbeidet, og vi tar gjerne abbonerende oppdrag på akkurat så. – Hør med oss og vi finner en avtale med rett og gunstig pris og resultat for oss begge.

Fra storrengjøring kjøkken beveger vi oss videre til soverom og dørrommet, kanskje det siste er særlig viktig når det kommer til fellesarealer. Uansett, – metodisk og med de rette vaskemidler og utstyr utfører vi en storrengjøring av hus og storrengjøring av fellesarealer med glede.

Storrengjøring Oslo pris

Vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og omkringliggende områder, og vi liker å kunne tilby godt arbeid til en god pris for kunden. Ta kontakt med oss og vi finner frem til en rengjøringsplan som passer begge to. 

Gunstig pris, godt arbeide, og en glede over å hjelpe er hva som driver oss.

Legg en kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg.