Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Takvask

Takvask

Takvask med høytrykkspyler til en god pris det får du hos oss!

Husets tak er en også svært viktig del av bygget, både for utseendet og for funksjon. Naturligvis er det der for å hindre at nedbør kommer inn, og i den forstand må holdes ved like. Samtidig er taket også en viktig del av ditt byggs inntrykk ute. Men, på tross av hvor viktig det er overses ofte viktigheten av å holde taket rent. Med god erfaring, drevne medarbeidere og riktig utstyr fikser vi vask og spyling av ditt tak. Vi i Mik Renhold Service har alt av utstyr og maskin som behøves for å kunne hjelpe deg med dine behov for å vaske tak, og ute, på eiendommen din. Kontakt oss i dag og vi finner den beste løsningen for dine behov.

Rent tak er mer enn bare et visuelt løft

Flyttevask i Oslo – god pris, glimrende resultater. Mik Renhold er en ledende aktør innen vask og renhold i Oslo med omegn, og vi setter vår profesjonelle ære i å alltid levere det beste resultatet. Alltid med konkurransedyktige priser og svært dyktig personale. Ettersom det står om flyttevask er det viktig for oss å fremheve at vi vil hjelpe deg, og la deg glemme utvaskingen av bopel, vi gjør som sagt dette og du skal få roen til å konsentrere deg om selve flyttet. En vaskehjelp fra oss er langt mer enn bare bøtter og kluter, det er en hjelpende hånd.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Referanser

Vi har gode referanser!

I en takvask fra oss inngår:

Takvask

Rent tak er mer enn bare et visuelt løft

En takvask med jevne mellomrom er nødvendig, selvfølgelig for å bevare utseendet til huset, men vel så viktig for å hindre at mose eller annen skitt samler seg opp.

Ettersom en slik oppsamling av fremmedlegemer skaper grobunn for en rekke problemer, ved at mose og alger fører til problemer med at takstein holder på fuktigheten rundt seg. Dette alene senker takets levetid, og når frosten kommer kan takstein bli skadet ved at vannet fryser og rett og slett sprenger hele steinen når det blir til is. Med andre ord er det både viktige estetiske og praktiske årsaker for å rengjøre taket jevnlig.

Det bør vaskes periodevis, ihvertfall en gang i året, og her kommer vi inn som din profesjonelle totalleverandør av rengjøringstjenester. For Mik Renhold Service leverer deg en tjeneste på takvask, år etter år, alltid med omsorg, forståelse for dine behov og de beste resultater..

Hva koster det?

For oss i Mik Renhold Service er det alltid viktig å holde prisen for våre tjenester på et akseptabelt nivå; den skal ikke være avskrekkende for deg. Ta kontakt i dag for et overslag, ja et forslag, og en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg og gi deg det beste tilbudet på fasade og takvask i Oslo og omegn.

 

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Takvask med høytrykkspyler til en god
pris det får du hos oss!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.