Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Hjem / Bloggen

Vask av terrasse

Hvorfor bør tepperens utføres av profesjonelle?

Vaske terrasse virker enkelt, men viser seg ofte å bli et stort arbeide, derfor er det stadig flere som kontakter oss i Mik Renhold Service AS for å ta jobben for dem. Noen ganger er det for å vaske terrasse før beisning, eller man trenger en egen terrassevasker til høytrykkspyler. Ja for det er enklest å vaske terrasse med høytrykkspyler. Og aller enklest er det å hyre inn en profesjonell aktør for å gjøre dette. Med en erfaren og dyktig rengjører kan en til og med vaske terrasse i regnvær, men aller best er det å få gjort det før eller etter. 

Hvorfor vaske terrasse? 

Et ledende spørsmål, men ved siden av å gjøre det pent og innbydende så er det også flere andre, og til dels skjulte, argumenter for å ta terrasse vasken seriøst.

For den som pusser opp, eller gjør klar til sommerens grillsesong er å få terrassen i stand viktig. Gjerne inkluderer dette å beise, eller male overflaten, og vask av terrasse før beisning er viktig for at beisen skal sette seg godt og gi din terrasse beskyttelsen den behøver. 

Et annet, og velkjent, problem er grønske. Vask av terrasse hjelper mot grønsken og for å stanse opp at den fester seg på nytt. Vi i Mik Renhold pleier bruke de beste, og samtidig mest skånsomme for naturen, vaskemidlene vi får tak på for vi kjenner til hvordan grønsken er en fiende av huset og gjerne setter seg godt til rette i ulike krinker og kroker av terrassen. 

VASKE TERRASSE

Ulike løsninger på å vaske terrasse selv

Det finnes en rekke ulike metoder, og flere rene kjerringråd, som mange gir for å spare penger og gjøre det enkelt. Det kan være å vaske terrasse med klorin, eller salmiakk. Noen gir også tipset om å vaske terrassen med Zalo. Vel, det kan la seg gjøre, men særlig for en som bor og må vaske terrasse i blokk bør en tenke på naboene og hva som eventuelt skulle falle ned på deres uteområde. Samt, om en bor i eget privathus? Ja hva med hagen din når du spyler ned, og vasker terrasse med kraftvask og høytrykkspyler etter å ha smurt inn med klor?

Vi forstår at mange ønsker å gjøre det enkelt, men anbefaler absolutt å heller kontakte et firma som kjenner til og har erfaring med å grundig vaske inn, og utvendig, inkludert terrasser. 

Dersom din terrasse har blitt svært skitten, eller det er snakk om ulike problemstillinger som å vaske trykkimpregnert terrasse, eller til og med en ubehandlet terrasse, så vil du fort oppleve at ved å benytte profesjonelle legger vi ned grunnlaget for at du kan gjennomføre neste vedlikehold og vask langt lettere selv.

Vask av terrasse og vedlikehold av denne – et samarbeid

Hos oss i Mik Renholdservice AS kan du få satt opp et abonnerende tilbud på vask, også vask av terrasse. Vi ser på oss som din hjelper og strekker oss langt for å gi deg det beste resultatet til best mulig pris. 

Når det kommer til terrassen kan det kanskje være mer enn bare fristende å la oss ta oss av den store vårrengjøringen. – Det kan også være lurt! Slik setter du grunnlaget for å gå sommeren i møte med en ren, og skånsom vask av terrassen som legger grunnlaget for videre vedlikehold, samt kan la deg ta deg av mindre rengjøring senere dersom dette ønskes. For den som bare vil gjøre det enkelt stiller vi alltid opp. 

Ikke bare stiller vi opp med motivasjon. Vi i Mik Renhold bringer kunnskap, erfaring, og vaskemidler som er skånsomme og rett for både terrassens og dens konstruksjon, og også naturen omkring. Ja, og naturligvis: Vi tar hensyn til naboene om du bor i blokk!

Glem å styre selv, glem å vaske terrassen med grønnsåpe og salmiakk, la oss ta oss av det og nyt heller resultatet. Skulle du trenge det kan vi gi noen tips til å vedlikeholde resultatet for senere i sesongen. Men først ut er å minne deg på at terrassevasken fort blir et stort arbeide, og du vil i det lange løpet spare på å la oss proffe ta oss av det, særlig om det er veldig skittent. Hør med oss i dag for et uforpliktende tilbud, og vi finner frem til en løsning som passer. 

 

Legg en kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg.