Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Fasadevask

Fasadevask

Fasaden er byggets fjes utad

Utvendig må det også rengjøres, fasaden er en svært viktig del av bygget og også for dets inntrykk, og har naturligvis sine egne behov for jevnlig pleie.  Og en riktig måte å gjøre dette på.

Om det er for private hus eller for industribygg er det vel verdt investeringen å henvende seg til en seriøs og profesjonell rengjøringsbedrift. For, som vi forstår: En proff fasade, eller – takvask, med høytrykkspyler og annet utstyr gjør underverker for fasaden din.

Dette ved at bygget etter en god og korrekt utført vask fremstår langt mer innbydende og er sentralt for det gode helhetsinntrykket. Samt, vi må ikke glemme neste punk: Fasaden er utsatt for særegne problemer knyttet til slitasje, forurensning og skitt.

Kontakt oss i dag for å høre med oss, vi møter deg med et godt tilbud og dyktig hjelp til rett pris.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Referanser

Vi har gode referanser!

Fasadevask

Mer enn bare et visuelt løft

Det å jevnlig vaske ned utendørs er mer enn bare en visuell forbedring, vaskingen forlenger levetid på maling og beis, samt fjerner skitt, pollen og annen forurensning som legger seg på veggene dine, og blir til oppsamlingssted og grobunn for sopp og råte.

Vi i Mik Renhold Service har det utstyret som skal til, slik som høytrykkspyler, for å kunne spyle ned og vaske utvendig av huset ditt.

Og ved dette legge grunnlaget for vedlikehold og lengre levetid.

Før maling

En grundig vask fjerner alt av skitt, slik at den nye malingen får bedre heft, derfor er fasadevask svært viktig hvis du skal male utvendig på bygget. Vi i Mik Renhold Service er proffe på fasade og takvask og tar oss av dette for deg, slik at materialene dine ute er klare til å pusses opp eller males.

 

Den beste fasadevask, levert i Oslo og omegn.

Mik Renhold Service leverer en god fasadevask i Oslo og nærliggende kommuner og tettsteder.

Med en fasadevask fra oss får du en proff løsning, der vi stiller med erfarne medarbeidere og det utstyr som skal til for å få til en god vask ute.

Husk, skitne vegger tiltrekker seg fukt og skitt som danner grunnlag for sopp og råteskade, dette kan motvirkes ved en god vask.

Så ikke bare ser det penere ut, og bevarer opprinnelig farge av malingen, det å høytrykkspyle og vaske ned fasaden forlenger levetiden til bygget.

En effektiv og proff vask med høytrykkspyler gjør underverker. Både får dette bygget til å fremstå mer innbydende, samt også forlenger materialenes levetid

Hva koster det?

For oss i Mik Renhold Service er det alltid viktig å holde prisen for våre tjenester på et akseptabelt nivå – den skal ikke være avskrekkende for deg. Ta kontakt i dag for et overslag, ja et forslag, og en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg og gi deg det beste tilbudet på fasadevask i Oslo og omegn.

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Fasadevask med høytrykkspyler til en god
pris det får du hos oss!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.