Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Hjem / Bloggen

Flyttevask: Hva kan du forvente?

Det å flytte er fort en stor og ofte stressende oppgave, og det kan være både fristende samt lurt å la en profesjonell ta seg av flyttevask

Det er naturligvis litt spørsmål stil til dette, som vi her ønsker å svare på. 

Slik som flyttevask priser, pris pr kvm, og om det er regler og noen fastpris på flyttevask. Men først ut, hva inngår i flyttevask?

Hva vaskes ved flyttevask?

Som regel så inngår i flyttevasken en grundig behandling av hele leiligheten, eller huset. Her vaskes alle dører, karmer og fliser. Det tørmoppes samtlige tak og vegger. Samt vinduer, kjøkkenskap og mer vaskes. For ikke å glemme at en ved flyttevask også vasker alle baderom, og går ned på detaljnivå med å rengjøre ventiler og rør. 

(Dersom noe mer inngripende ønskes så starter også oppsettet av en kontrakt for flyttevask med hva skal vaskes som et ledende spørsmål.)

Flyttevask tips

Det første tipset for flyttevask er å la en profesjonell aktør ta seg av denne delen av flyttet slik at du kan bruke tiden og kreftene på å pakke og flytte deg og ditt. 

Det neste tipset går på å gjøre dette enklest mulig for oss som kommer inn og vasker for deg. La flyttevasken være det siste som skjer i boligen, når rengjøringspersonalet kommer inn så bør den være helt tom og fraflyttet. Slik går flyttevasken kjapt og enkelt for seg, og det er rimeligst i pris for flyttevask for deg også. 

Sist er det viktig å være klar på hva som behøves. Det skal settes opp en god avtale om hva vi som hjelper deg gjør, og du må vite hva du trenger. Dersom du også har en bod, terrasse eller annet som må vaskes? Ja så meld fra om dette, så vet vi alle hva som skal gjøres og du får et resultat du er fornøyd med.

Flyttevask priser? Flyttevask regler?

Flyttevaskpriser er alltid avhengig av om en skal ha basis oppdragsløsning, eller krever noe ekstra. For å gjøre det enklest mulig for deg som ønsker flyttevask har vi i Mik Renhold Service laget en prisliste for standard flyttevask som du finner på våre sider om flyttevask. Der finner du også en prisliste over eventuelle tilleggstjenester. Enkelt og greit kan du slik få en god oversikt og oversikt over flyttevask Oslo fastpris.

Husk også at inkludert i prisen er en garanti om at alt er i henhold til oppdraget. Skulle noe være oversett eller ikke i orden så kommer vi naturligvis tilbake og ordner opp uten å ta ekstra betalt.

Av eventuelle regler så tenker vi oss at vi må vite hva som eventuelt er av krav fra den parten som flytter inn og ut, samt om det er noen husregler å kjenne til. For oss selv har vi regelen om å alltid behandle kundens eiendom som om den var vår egen.

Flyttevask Oslo, flyttevask Lillestrøm, eller flyttevask Moss? Vi er der for deg uansett hvor!

Vi i Mik Renholdservice AS har kjempegod erfaring med å hjelpe til med flyttevask i Oslo, Asker og Lillestrøm med mer. Selv i Molde kan man få hjelp. Vi er din profesjonelle totalleverandør av rengjørings og vasketjenester.FLYTTEVASK PRISER

Flyttevask Oslo, flyttevask Lillestrøm, eller flyttevask Moss? Vi er der for deg uansett hvor!

Vi i Mik Renholdservice AS har kjempegod erfaring med å hjelpe til med flyttevask i Oslo, Asker og Lillestrøm med mer. Selv i Molde kan man få hjelp. Vi er din profesjonelle totalleverandør av rengjørings og vasketjenester.

Uansett hva det skulle være er vi alltid der for å gi best flyttevask i Oslo, Asker og omegn. 

Legg en kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg.