Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Hjem / Bloggen

Husvask før maling

Dersom du skal male huset ditt så behøver du det beste grunnlaget for å få det beste resultatet, og dette inkluderer å vaske huset utvendig. 

Ja, det er ingen vei utenom, en husvask før maling er nødvendig! Og, med en profesjonell så blir det gjort riktig. For det er noen fallgruver, både med tanke på tidsbruk og utstyrsvalg.

Husvask før maling Oslo

Hvorfor må du ha en husvask før maling?

Malingen både pynter opp, og også beskytter huset mot vær og vind, og naturligvis vil du jevnlig sørge for å friske opp strøkene med maling. Men, for at malingen skal gjøre jobben med å beskytte huset ditt, ja så trenger også lagene med maling det beste grunnlaget og forutsetningene: – Uten at det allerede ligger skitt og lurer under disse, enkelt og greit så må forurensing og smuss bort fra overflaten på huste først! 

Dette vil ha festet seg til overflaten og gjør at maling og annet fester seg dårlig, og husk på at det også skaper grobunn for sopp og alger. Slik er det en god anledning til både å fjerne smuss, samt skape det grunnlaget du behøver for det beste resultatet av din maling av huset. 

Vask før maling garanterer det beste resultatet med lang varighet.

Husk at det tar tid å vaske et hus før maling, og en grundig vaskerunde gjøres derfor best av oss som har lidenskap for å gjøre det rent og hjelpe andre. Det er jo i bunn og grunn derfor det er populært å hyre inn rengjøringsfirma for husvask før maling: Du får et perfekt resultat, gjort av folk som vet å vaske, og det hele når du velger Mik Renhold til den beste husvask pris på markedet.

Fasadevask Oslo

Husvask Oslo, eller omegn, er null problem for oss!

Ringer eller sender du en melding til oss i Mik Renhold så stiller vi opp med erfarne medarbeidere og det utstyret som skal til. 

Være seg husvask i Oslo, eller nærliggende områder så får din fasade den nedskrubbingen som behøves med alt fra høytrykkspyler til husvask skum slik at når du, eller den som skal iverksette malearbeidet kommer til plassen er det skinnende rent.

Og ja, vi vet å bruke høytrykkspyleren slik at panelbordene ikke skades. – Et punkt som peker til hvorfor profesjonelle er å foretrekke, du kan også uvørent komme til å skade bekledningen av huset dersom du er for ivrig selv, vi har erfaringen og utstyret som skal til for å påse at dette ikke inntreffer. Fra rett husvask skum til rett utstyr, i en uslåelig pakke av erfaring og motivasjon fra vare medarbeidere. Til rett husvask pris.

Vask huset før maling med Mik Renholdservice

Vi i Mik Renholdservice AS er din totalleverandør av rengjøringstjenester og da også naturligvis husvask før maling. Vi ser over fasaden og sørger for at det er klart til å males, men husk på: Det må gjerne gå to-tre dager mellom vask og maling slik at det får tørket opp. Husk derfor å kontakte oss for en uforpliktende samtale, og et overslag på husvask pris.

 

Legg en kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg.