Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Hjem / Bloggen

Hvordan vi holder oss på toppen og er ditt beste valg for vaskehjelp i Oslo

Når du ser rundt omkring på vaskehjelp pris, og søker etter en vaskehjelp hjemme så lurer du også kanskje på hva som skiller et firma fra et annet?  Og hvordan vi kan si at vi er best? 

 

Vi i Mik Renhold Service er din komplette leverandør av alle tjenester knyttet til vask av privat eiendom og lokaler for bedrift m.m. Og dette gjør vi med super kundeuttalelser og en god rutine fra vår side som forenkler hverdagen din, og sørger for et perfekt resultat hver gang.

Enkelt og effektivt er det slik at vårt team av spesialister går fort frem og gjennomfører en husvask, eller vask av leilighet, for den som ønsker vaskehjelp privat. Dette foregår på en meget enkel måte: Vi snakker med deg om hva du ønsker. Vi drøfter behov, og resultatet, og går gjennom hva vi tar med – og hva du har til oss. For oss er god kommunikasjon en nøkkel for et effektivt arbeid. Vi møter dine behov, og sørger for å finne en løsning. Og før du spør: Du trenger ikke fjerne noen møbler eller annet. Etter at rammene er satt så kommer en eller flere av våre spesialister til ditt hus eller leilighet, og vasker grundig. Deretter så kommer du hjem til et nyvasket hjem. – Enklere blir det ikke!

Og, det er viktig for oss å poengtere dette, alle våre medarbeidere behandler enhver gjenstand og enhver leilighet som om det var deres eget. Dette inkluderer også at vi er diskre og har taushetsplikt.

 

Noen typiske felt vi gjør når vi er hentet inn som en vaskehjelp i Oslo for private er vindusrengjøring og rengjøring på innsiden av bygg.

Dette har vi lang, og god erfaring med. Samtidig har vi også kapasitet til å ta på oss et vidt spekter av oppgaver, det blir fort rent ute med en høytrykksspyling for eksempel. Som er et bare et av flere andre felt der vi dukker opp og profesjonelt rengjør.
Igjen er det enkelt for deg som kunde, det er bare å si oss hva du behøver og vi finner en løsning.

Vi skiller oss ut ved å kombinere ønsket om å gi beste vaskehjelp timepris på markedet med å også ønske en kvalitet vi kan garantere.
Det er også viktig for oss å slå et slag for en ren bransje: Alle våre medarbeidere er fult forsikret og alt arbeid er betalt i henhold til styrende lover og regler.

Vi får til å tilby denne kombinasjonen av vaskehjelp pris, kvalitet og ansvarsbevissthet ved at vi rett og slett er effektive og gjerne tar på oss abonnerende oppdrag. For når du først har hatt vaskehjelp en gang, er det lett å ønske en vaskehjelp hjemme igjen. Du får tid til ditt, og med oss får du en ledende aktør på markedet der du vet at alt er rent.

 

Vi er din vaskehjelp, og vi gleder oss til å høre fra deg og hvordan vi kan hjelpe deg. 

Legg en kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg.