Fast vaskehjelp Renhold Flyttevask

Home / Privat

Renhold

Våre Tjenester

Med faglærte, kompetente og motiverte medarbeidere står vi klare til å hjelpe deg å få en renere hverdag. Både privat i hjemmet, eller i bedriftslokalene til ditt firma.

Renhold er hva vi er best på. La oss ta oss av dette, og du kan fokusere på ditt. Mik Renhold er din totalleverandør av rengjørings tjenester. Som med effektive og gode løsninger, samt innarbeidete rutiner hjelper deg både gjennom bestillingsprosessen, og også sørger for å alltid levere et perfekt sluttresultat basert på dine behov som de kommer frem i vår første samtale.

Godkjent

Godkjent av arbeidstilsynet.

Garanti

Vi garanterer at du blir fornøyd.

Ingen binding

Avtalen kan endres eller pauses.

Forsikring

Vi har nødvendige forsikringer.

Pris

Best på pris og kvalitet!

Husvask

Flyttevask

Takvask

Storrengjøring

Vindusvask

Møbelrens tepperens

fasadevask

Bedrift

Renhold privat

Den samme kvalitet som vi leverer til bedrift kommer også privatkunden til gode, der vi trår til med effektive og rutinerte metoder for å løse opp og vaske ned for deg, være seg renhold av kjøkken, storrengjøring eller flyttevask. Som beskrevet under egne faner og dedikerte sider.

Vi har også følgende prinsipper som alle våre servicemedarbeidere følger, for arbeid i private hus og hjem, som for oss er bærende i relasjonen med deg:

Privat

Renhold i Oslo

os oss får du et profesjonelt renhold, levert periodevis eller pr. bestilling.

Renhold er langt mer enn bare å vaske ned, det er snakk om å skape en trivsel og opprettholde både en standard av hygiene samt skape en imøtegående atmosfære. Tenk bare på trappeoppgangen i borettslaget, en ren inngang skaper et godt førsteinntrykk for hele bygningsmassen og setter standarden som benyttere av bygget forventer.
Vi er her for deg for å hjelpe med mer enn å holde rent, det er også snakk om å høyne kvaliteten på dine omgivelser. For som vi forstår, renhold er så mye mer enn å bare dra over et gulv med litt grønnsåpe:

Renslighet gir en glede og velvære som vi alle ønsker oss.

Sørg for et godt inneklima med rene lokaler. Våre renholdere er klare for å hjelpe deg.

Vi er basert i Stor-Oslo, og leverer et konkurransedyktig og effektivt tilbud av rengjøringstjenester over hele hovedstaden med omkringliggende kommuner, herunder Bærum, Moss, og Asker. Der vi har hatt, og har, flere fornøyde kunder på både jevnlig basis, samt også enkeltoppdrags.

Vi er her for deg for å hjelpe med mer enn å holde rent, det er også snakk om å høyne kvaliteten på dine omgivelser. 

For som vi forstår: Renhold er så mye mer enn å bare dra over et gulv med litt grønnsåpe. Det er vel så mye snakk om å ordne opp, skape trivsel og forvalte dine omgivelser.

Vi er løsningsorienterte og detaljfokuserte i arbeidet, og vi gleder oss til å hjelpe deg!

At vi fremhever Oslo skal ikke skremme deg, vi kan vi tilby alt av våre vasketjenster over det hele av Oslo, Akershus og nærliggende kommuner: Være seg nevnte Oslo, Bærum, Asker eller Moss – ja, hele Viken får besøk av oss for å rengjøre i private hjem og for firma.

Gode priser

For oss ligger det også et stempel av kvalitet og integritet i å kunne tilby en overkommelig pris til våre kunder.

Samt vi er imøtekommende for dine behov, og finner frem til en løsning.

Om du er privat – eller bedriftskunde gleder vi oss til å høre fra deg, og finne en skreddersydd løsning for akkurat deg og ditt behov. 

Referanser

Takket være høy kvalitet, eksepsjonell service og et øye for detaljer får vi veldig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sabine Meyer
Sabine Meyer
2022-10-04
Heidi Rosseland
Heidi Rosseland
2022-07-31
Sergio Rodrigo
Sergio Rodrigo
2022-07-13
Vibeke Bjørklund
Vibeke Bjørklund
2022-05-02
Veldig ryddig. Alt ble utført veldig bra i hht avtale. Anbefales!
Christina Vatne
Christina Vatne
2022-04-06
Mik Renhold Service AS utførte flyttevask. Vi ble enige om pris, tid, og betalingsmåte på forhånd. De utførte alt etter avtale, og huseier var veldig fornøyd. Anbefales 👍👍
dartsforwindows
dartsforwindows
2022-03-02
Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette var en flyttevask og de som overtok huset skrøt av kvaliteten på arbeidet, anbefales.
Gebba Hansen
Gebba Hansen
2021-10-18
Steinar Kåsin
Steinar Kåsin
2021-06-10
Gry Fjeldstad
Gry Fjeldstad
2021-03-02
De er pålitelig. Kommer alltid som avtal og gjør en god jobb.

Hygiene, trivsel og godt samarbeid i fokus –
det er renhold fra Mik Renhold!

Kundene våre er veldig fornøyde

4,9/5

Førnøyde og profesjonelle renholdere gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Be om et uforpliktende tilbud!

Send oss en melding nå, og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.